Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Muzikale leiding

Excelsior wordt op de piano vakkundig begeleidt door pianiste Marjan Fey. De algehele muzikale leiding is al bij 30 jaar in handen van dirigent Michel de Valk

Als professioneel dirigent dirigeer Michel de Valk 4 avonden in de week bij diverse koren en ensembles. Momenteel dirigeer ik twee mannenkoren en twee Theatergroepen en het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior. Michel de Valk studeerde koordirectie en piano bij Krijn Koetsveld, Charles de Wolf, David Porcelijn en Rinus Groot aan het Utrechts Conservatorium.  De afgelopen jaren is hij ook actief als dirigent bij Theatergroep Manteau. Hier deed hij veel ervaring op als arrangeur en uitvoerder van pop- en musical muziek. 

http://www.micheldevalk.nl

Marjan Fey studeerde piano en behaalde haar bachelor aan het Hilversums Conservatorium bij Matthijs Verschoor, met als bijvak koordirectie. Haar master behaalde zij aan het Amsterdams Conservatorium bij Willem Brons. Daarnaast specialiseerde zij zich op het gebied van begeleiding van vocalisten en koren bij John Bingham in Engeland. Tevens studeerde zij orgel bij de Haarlemse organist Klaas Bolt.

Zij is vast verbonden als begeleidster aan een aantal koren, waaronder het Utrechts Politie Mannenkoor “Excelsior”,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s