Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

HOMEPAGE

CONCERTEN

Na twee stille jaren treden we weer voor het eerst op. Zaterdagavond 2 april Men’s Night Concert in het Kruispunt aan de Touwlaan in IJsselstein.

Organiserend koor is het Fulco’s Mannenkoor uit IJsselstein

Kaarten: www.ticketview.nl/shop/fulcosregionaalmannenkoor

GESCHIEDENIS

Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior (Excelsior) wordt opgericht in 1930 als onderdeel van de ‘Politie Mannen Zang en Toneelvereeniging’, een onderafdeling van de toenmalige Algemene Bond van Politie Personeel in Nederland.

BEGELEIDING

Michel de Valk is al meer dan 25 jaar dirigent van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior.
De piano begeleiding is ook reeds vele jaren in handen van pianiste Marjan Fey.

EXCELSIOR BOEKEN

U kunt het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior ook boeken voor uw evenement of activiteit. Wanneer de aanvraag past binnen de doelstelling van Excelsior zullen we met veel enthousiasme een invulling geven aan de bijeenkomst.

Koormanager:
Koos Moroz
Operettelaan 159, 
3543 BP UTRECHT
06 13 35 63 82 | 030 26 22 772

POLITIEMUZIEK

Binnen de politie wordt al vele jaren enthousiast muziek gemaakt. Op dit moment zijn er 17 koren, ensembles en orkesten op verschillende locaties in Nederland actief. Deze locaties zijn vooral ‘door de historie’ bepaald; sommige gezelschappen bestaan al meer dan 100 jaar.

KOM EENS OP BEZOEK

Als zanger ben je van harte welkom bij het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of bijzonder te kunnen zingen, enthousiasme om elkaar te zingen in voldoende reden om je aan te melden. Oud-dienders’, douane beambte, marechaussee en militairen zijn van harte welkom.


► Over ons

Kom meer te weten over het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior.

▶︎ Neem contact op

info@utrechtspolitiemannenkoor.nl
06-83622352

▶︎ Kom eens langs

Marco Pololaan 6
3526 GJ Utrecht
Nederland